Serier vi kollar på

Här nedanför listar vi några av de serierna vi kollar på aktivt, antingen tillsammans eller var för sig. Det är de serier som ni till största del kommer att läsa om här på seriesoffan. Aktuella Tv-serier (de som är i säsong och de som vi kollar ikapp) som vi skriver om just nu ser ni i modulen till höger.
Nya serier för våren 2015 är The Librarians, Galavant, Unbreakable Kimmy Schmidt, Togetherness, Secret & Lies, och Younger. Fler tillkommer (eller försvinner) ju närmare premiärerna vi kommer.

Detta nedan är de serier vi inte är ikapp med än och där vi oftast lägger upp säsongssammanfattningar. Men då och då kommer även andra inlägg upp om serierna.
Några av de serier vi redan kollat klart eller ikapp och där det finns många inlägg skrivna om serien är till exempel Sex and the City, Newsroom, The Big C, Brothers & SistersEntourage och Homeland.

Söker ni efter en speciell serie som vi kanske skrivit om finns sektionen "Alla serier vi någonsin skrivit om" längst ner i högerspalten. Kanske har vi skrivit något om den serien du letar efter. Det går också bra att söka efter serien i sökfältet i högerspalten. Hoppas ni hittat något här som intresserar er!

.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...