Om Seriesoffan

Såhär står det i det allra första blogginlägget på Seriesoffan:

"Ska vi kolla på nått?" Den repliken hör man allt som oftast i vårt kombinerade vardagsrum och kök. Ofta i samband med att vi ska äta middag. "Ja, har vi något?" blir ofta svaret. Snabbt surfar någon av oss in på myepisodes.com och kollar vår lista. "Japp, idag kom Modern Family." "Gött, du kopplar TV:n så dukar jag." 

Seriesoffan drivs av Annie och Johan, två hängivna tv-serietittare. Bloggen startades i mars 2012 och även om vi sedan dess bytt ut det kombinerade köket och vardagsrummet kollar vi lika mycket på tv-serier och dialogen är precis likadan. Några fler gånger kan man nu också höra "skriver du eller jag" efter att vi sett ett avsnitt.

På Seriesoffan kan ni läsa om veckans senaste avsnitt, de kommande serierna, nyheter,  och se videos med oss, hör våra stämmor i olika ljudklipp och läsa personliga reflektioner.

Har ni tips på saker vi ska blogga om, tips på saker vi ska blogga mindre om eller i något helt annat ärende går det ypperligt att mejla oss. För att komma i kontakt med seriesoffan går det bra att kommentera här nere eller mejla oss på seriesoffan(@)gmail.com.

Läs här om tidigare pressuppdrag vi gjort.

.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...