onsdag 1 juli 2015

Serietips: Catastrophe

För någon kväll sedan plöjde jag hela den första säsongen av Catastrophe, en serie med både brittiska, amerikanska och irländska dialekter. En härlig kompott som jag föll för enkelt. Och med 6 avsnitt på 30 minuter var det en enkel plöjning.


Serien handlar om Sharon och Rob som råkar bli gravida efter en vecka i London. Rob flyttar till London och vi får följa deras liv i både med och motgångar. Det är nämligen inte helt problemfritt att bli gravida vid när man är över 40 och samtidigt försöka skapa en relation med varandra. Det är en komediserie i botten men jag tycker att det är lika mycket drama med tanke på alla svåra grejer de går igenom. Den är lite lik The Big C på det viset. Och ni som är trogna läsare vet hur mycket The Big C betydde för mig :) På samma gång så är den inte alls så sorglig som The Big C utan istället är den lite mer knasig.

Catastrophe har blivit förnyad för en andra säsong som antagligen kommer sändas i slutet av 2015. Ännu en anledning till att kolla på första säsongen alltså!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...