fredag 8 maj 2015

Säsongsavslutning New Girl

Så var ännu en säsong av New Girl över (sista avsnittet sändes i USA den 5 maj). Det har vart en säsong som inte bjudit på så mycket. Tvärtom har New Girl rullat på i ganska djupa hjulspår utan något riktigt mål och knappt i styrfart. Det har varit lite kontroverser kring Smith och Cece men det har varit ganska tamt. Men så kom de två sista avsnitten.

I det näst sista avsnittet gör Coach slut med sin flickvän musikern. Men det löser sig och de bestämmer sig för att flytta ihop, i New York. Det var faktiskt riktigt fint och samtidigt roligt. Det sista avsnittet gick i stor ut på att Coach skulle flytta och försökte vara onostalgisk men allt slutade med att han tar med sig massa prylar som väcker minnen. Det var också riktigt fint. I samma avsnitt gör Smith slut med politikern och friar till Cece. Det var väntat men samtidigt oväntat. Och faktiskt riktigt fint. Sött på något sätt.

Nick och Jess är förresten på väg att bli ihop igen. Det känns mindre kul. Men samtidigt spännande.

Så sista avsnittet av den här fjärde säsongen av New Girl lämnade oss med mersmak. Jag har annars varit inne på att avsluta följandet av den här allt dummare serien men nu tror jag att jag får ge den en säsong till.

Jag kommer sakna Coach dock.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...