söndag 24 maj 2015

Säsongsavslutning av Modern Family

Ännu en säsong av Modern Family har tagit slut. Serien har verkligen blivit en långkörare med sex avklarade säsonger. Och den fortsätter att leverera. kanske inte riktigt på samma hysteriska roliga nivå som de första säsongerna. Mycket beroende på att barnen i familjerna har vuxit snabbare än deras skådespelartalanger.

Den här säsongsavslutningen var underlig. Det var ett roligt avsnitt som kretsade kring Alex avslutningskalas. Hon har gått ur high school. Kul för henne. Det hela var helt ok. Phil rullade runt som robot. Det var ganska kul.

Men det slutade skumt. Haley har länge varit kör i Andy. Men nu är Andys flickvän i stan och han ska fria till henne. Phil har listat ut att Andy egentligen är kör i Haley. Men han kan inte säga det för hans högtalare har gått sönder (han åker runt som en robot som sagt, han är nämligen i Seattle). Och där lämnades vi. Eller det sista var att Phils robot blev stulen av Glorias kusin. Det hela kändes extremt oavslutat. Och ibland kan det vara gött med cliff hangars. Men nu var det som om det bara klipptes av. Jag har ingen anng om hur de ska ta vid nästa säsong. Förhoppningsvis kör de direkt utan mellantid. Då får vi kanske vara med om en biljakt där Phil övertalar Glorias kusin att köra honom (roboten) efter Andy. Det kan bli både spännande och komiskt.

Ännu en säsong alltså. Nu ser vi med glädje fram emot nästa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...