söndag 15 mars 2015

Nyhetssammanfattning

Förnyade serier: The Fall, 12 Monkeys, Mom, 2 Broke Girls, Mike & Molly och Mr Selfridge
Nedlagda serier: Allegiance

Nästa säsong av Homeland kommer ha följande start: den kommer utspela sig i Europa (antagligen Tyskland), det har gått lite mer än två år sen händelserna i Pakistan, samt att Carrie inte är en CIA agent längre. Det är starten på säsongen, frågan är vart den tar vägen sen. Vi ser mycket fram mot en ny rafflande säsong med serien vi hat-älskar.

Vi börjar närma oss säsongstarten för Game of Thrones vilket gör att det inte kommer gå en vecka utan att något nytt händer kring serien. Denna vecka är det nyheten om att avsnitten kommer kunna streamas samtidigt i hela världen. Alltså 03.00 på natten mellan söndag och måndag. Pjuh, det kommer vi nog inte orka hänga på. Vi kör på storsamling i vår soffa klockan 20 istället. Och precis som förra säsongen kör vi Live-hangout efter varje avsnitt klockan 21. Under veckan har också en andra trailer för säsongen släppts. Vi har också fått se bilder på Aryas nya stil, galet annorlunda!

Även VEEP släppte en ny trailer sedan förra nyhetssammanfattningen.

Sen har vi turerna kring Hart of Dixie, jisses alltså. Det är nog slutet nu. Bevisen bara överöser oss. Varför säger inte CW något bara!?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...