fredag 27 mars 2015

Nyheter och vårstädning

Först förnyade och nedlagda serier. Förnyad: Arkiv X (galet, vi har aldrig sett något men såklart kul för de som gillar det) och Vikings. Nedlagda: Looking.

Så till vårstädningen. TV.com har listat fem karaktärer som det är dags att säga adjö till. En liten vårstädning helt enkelt. Vi blev inspirerade och gjorde vår egen lista, med motivering.

  • Jessa (Girls). Det har gått för långt tid sedan hon hade någon vettig handling, om hon någonsin har haft det. Jag tröttnade för flera säsonger sedan på hennes sätt att vara. Och hon utvecklas ju inte som de andra gjort! Dags för kicken!
  • Melisandre (Game of Thrones). Vi var trötta på henne från första stund. Och hennes magi gör inte serien någon nytta. Svart magi, pytsan. Tacka vet jag drakar :)
  • Paul Briggs (Graceland). Så fruktansvärd tråkig karaktär som bara tar plats från den andra braiga handlingen som händer i huset.
  • Manny (Modern Family). Skådespelaren har blivit för gammal för att inte vara duktig längre. Dessutom är Mannys handling för jäkla tråkig, hur har han utvecklats sedan starten? Luke är bubblare på denna listan av samma anledningar som ovan.
  • Niamh (Please Like Me). Hon var inte med så mycket i den senaste säsongen och vi hoppas hon fortsätter hålla sig borta.

2 kommentarer:

  1. What? Vikings är väl renewed? :) http://www.ign.com/articles/2015/03/26/vikings-renewed-for-season-4

    SvaraRadera

.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...