fredag 20 mars 2015

Helgens serietips: The Americans

I Uppsala har det snöat hela dagen och veckan som började med vårkänslor, strålande sol och blommande blåsippor slutar med slask och ett jävla pissväder (infoga valfritt skämt om Game of Thrones och winter is coming här).

Men jävla pissväder är bara ett jävla pissväder för de som vill vara ute. För de som vill sitta inne och kolla på serier så är ett jävla pissväder ett jävla drömväder.

Därför vill jag tipsa om en serie som inte fått särskilt stor spridning men som är väl värd att spendera en slö lördag tittandes på.

The Americans.


Serien utspelar sig i USA under Reagans 80-tal och kalla krigets sista årtionde. Två sovjetiska spioner lever under cover som en familj med två ovetande barn i Washington. Men FBI är dem hack i häl. Det är en jätteintressant och spännande serie som bjuder på en del skratt och en hel del tragik.

Den tredje säsongen sänds just nu. Tyvärr har vi inte kommit oss för att ta tag i den. Kanske blir det vårt helgprojekt. Men du börjar med fördel från början. Läs om våra känslor efter den första säsongen här. Om inte annat så är säsongen värd att se för det sanslöst spännande slutet.

1 kommentar:

  1. jag har faktiskt inte sett den serien av någon anledning så tack för tipset

    SvaraRadera

.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...