tisdag 31 mars 2015

Den andra Game of Thrones-trailern

För fyra veckor sedan släppte HBO en ny trailer för den femte säsongen av Game of Thrones. Och vilken trailer. Det kommer bli en makalös säsong.

Bland annat får vi höra att Stanis ska försöka ta The North. Vi vet ju att han har massa folk vid Castle Black och nu får vi höra att han planerar att ta över Starkarnas gamla rike. Det hade de la inte behövt avslöja? Lite spoiligt.

Vi får också höra att Jon Snow tycker att det kanske vore gött att samarbeta lite mer med the Wildnings. Det var väl inget spoil kanske men intressant. Det ska bli roligt att se hur han ska övertala sina kamrater i The Night´s Watch om det. Vi får också se en fiskarby vilken presenterades i bakom-kulisserna-avsnittet som släpptes för någon månad sen. Den ska ligga norr om muren. Kul att få se lite mer av civilisationen där uppe. Det är förresten ett sevärt avsnitt om hur Game of Thrones spelas in.

Vi får också se att det inte verkar gå så bra för Lannisters längre. En minut in i trailern ser vi hur Tommen blir stoppad av vakter och Cersie verkar ha misshagt gudarna på något sätt. Det kommer jag ihåg från böckerna och ser mycket fram emot. Saker ställs på ända.

Trailerns sista scen är Deanerys som låter en av sina drakar flyga. Den har blivit väldigt stor. Ojojoj.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...