onsdag 4 februari 2015

"Who said anything about him?"

Herre- herre- herregud vilken fet säsong av Game of Thrones vi har framför oss.

På HBO:s hemsida finns trailern för den femte säsongen av Game of Thrones att beskåda. Och det är en jävla fest. Herregud vad allt kommer bli underbart. Det verkar vara en hel del slagsmål. Och ni får ursäkta men finns det något härligare än ett fint slag mellan två arméer på film. Det skulle vara ett riktigt genomtänkt politiskt drama då. Och i den här femte säsongen verkar vi få båda.

"Who said anything about him?" säger Varys till Tyrion i trailern. Det är bäddat för Deanarys med andra ord. Vad härligt. Ska hon äntligen komma igång på riktigt. Det verkar lite så. Om inte annat så river hon lite statyer.

Lite snö och nord fick vi se men bara lite. Det verkar som om fokus kommer ligga längre söderut. Runt Kings Landing och Dorne och såklart på andra sidan The Narrow sea. Eller så fintar de oss. Men lite fokus hade varit gött. Förra säsongen vara ganska fragmenterad. Om de väljer att fokusera storyn runt Danarys och andra saker som händer på den sidan så tror jag att det kan bli riktigt bra. Men såklart vill vi se Jon Snow och gänget också.

Nåväl. Det är egentligen bara dumt att analysera för mycket. Bättre att bara njuta.

Trailerns hittar du här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...