lördag 28 februari 2015

Veckans nyheter

Här är veckans nyheter, för en gång skull har det hänt ganska mycket i tv-serievärlden. Det går väldigt mycket upp och ner hur nyhetsläget ser ut. Såhär såg denna veckan ut:

Förnyade serier: How to Get Away with Murder och Baby Daddy
Nedlagda serier: Intruders, Tv.com har också listat de 10 serier de tror kommer att läggas ner inom en snar framtid. På listan hittar vi bland annat Galavant :(

Vi, eller Annie mest, saknar redan Parks and Recreation och firar den otroligt fina säsongsavslutningen med att gotta mig i goa grejer från serien. Som att seriefinalen hade otroligt fina tittarsiffror, och att TvDags skrivit ner nästa alla mina känslor om finalen.

Det har kommit en poster inför den femte säsongen av Game of Thrones, se här till höger. Tyrion är alltså på väg till Daneryes, tolkar vi det som åtminstone. Vi tror det kommer bli en maxad och galen säsong. HBO har också släppt en bloopers-film från den fjärde säsongen av GoT som vi delade på våra facebooksida, se den nedan. Mycket roligt! För kort bara, jag vill se mer :)Vi kan också se fram mot Brienne/Podrick, mitt favoritföljepar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...