fredag 6 februari 2015

Veckans nyheter!

Här kommer rundan med de grejerna som hänt i veckan. Vi börjar med nedlagda och förnyade serier. Glöm inte bort att du kan kolla på vår sida Förnyade serier om du letar efter hur det går för just din serie.
  • Förnyade serier: How to Get Away With Murder (det är dock inte officiellt än), Being Mary Jane, The Blacklist, Grimm, Chicago Fire, Chicago PD, Girlfriend's Guide to Divorce och Law & Order - SVU
  • Nedlagda serier: Ground Floor (som jag såklart blir sugen på att kolla in, får se hur serieavslutningen mottas) och The McCarthys (inte officiellt än men otroligt sannolikt)
Coach ska sluta i New Girl. Tråkigt tycker vi. Serien har precis blivit stabil och rolig igen och vi vill helt inte att något såhär drastiskt ska förändras.

Trophy Wife möter Homeland när svenska Malin Åkerman har fått rollen som Damian Lewis fru i nya serien Billions som än så länge är på pilotstadiet. 

Nathan Fillon, från bland annat Firefly och Castle, kommer att vara med i ett avsnitt av The Big Bang Theory. Han kommer spela sig själva i det avsnittet som vi kan se i Sverige 20 februari.

En av veckans stora nyheter är att Game of Thrones har släppt en ny trailer för den femte säsongen. Så peppade vi är! Samtidigt har vi fått reda på att det inte blir någon ny bok under 2015. I samband med trailern släpptes en hel drös bilder till den femte säsongen, bland annat den till höger. Kolla in alla på denna länken, inga spoilers vad jag ser.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...