söndag 8 februari 2015

Veckans avsnitt

Episodes S04xE04
Ännu ett avsnitt i raden. Inget spektakulärt. Matt försöker vinna tillbaka sin exfru men det går sådär och Sean och Beverly har lite juridiska problem. Det här avsnittet var varken kul eller tråkigt. Det var ett i raden. Möjligen något mer pinsamt än vanligt. Speciellt scenerna med Carol och Ellen var snudd på smärtsamt awkward. Men å andra sidan mycket välspelade.

Castle S07xE12-13
Castle har verkligen lyckats bra med den här övergången till att Castle inte längre jobbar på polisstationen. Och jag gillar det faktiskt. Det är mycket bättre än när Becket arbetade hos FBI. Detta kan hålla på i några avsnitt till. Själva fallen var också bra, inte så spännande men ändå roliga vändningar.

House of Lies S04xE04
Jag har lite svårt att hänga med i hela grejen med Cage (?), alltså han som håller på med bilar och verkar oerhört instabil. Jag hänger liksom inte riktigt med i allt som händer. Men men. Jag gillar alla avsnitt där Clyde får vara en stor del :) Men sista scenen alltså, herregud.

Parks and Recreation S07xE07
Singelavsnitt denna veckan. Ben for Congress alltså. Vilken vändning. Mycket Mycket roligt. Bra att Donna fick lite mer plats såhär i sista säsongen. De avslutar sina karaktärer fint.

New Girl S04xE14
New Girl har hittat formen igen. Det är som om karaktärerna har satt sig och de har hittat sin nisch. Det är roligt på sitt sätt och det uppskattar jag. Varje karaktär har sin grej och de håller fast vid det. Så kanske kan New Girl bli en favorit igen.

The Big Bang Theory S08xE14
Hallå, vi skrattade faktiskt denna veckan. Det händer så sällan att det kommer lite som en chock, en bra chock. Vi skrattade åt Stephen Hawking, åt akademiska världen och åt Pennys vältimade reaktioner. Ett bra avsnitt kort och gott.

Modern Family S06xE13
Smått hjärtskärande att se Phil lämna Luke bakom sig. Men det var ara ett stort missförstånd och nu är allt härligt. Också lite tårdrypande att se hur mycket Jay gillar sin hund. Och jösses vad jag skrattade åt att han ville ha en likadan T-shirt som Cam. Modern Family levererar varje vecka. Imponerande och underbart.


+ vi skulle kollat på The Americans i veckans men vi är riktigt osugna. Vi hoppas verkligen vi får tillbaka lusten inom en snar framtid!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...