lördag 14 februari 2015

Veckans avsnitt

Episodes S04xE05
Episodes rullar på. Det är lite underligt. För efter de alldeles för korta avsnitten känns det som om ingenting har hänt. Men så tänker man efter och så har det hänt massor. I det här avsnittet åkte Matt på en fest hos en ond diktator, Sean och Beverly slingrade sig ur Tim-knipan, Merc krånglar till det i relationen mellan Carol och Kate och Matt och Morning återupplivar gamla minnen. Så konstigt då att det känns som om det bara rullar på utan att något händer.

New Girl S04xE15
Det var ett örvånansvärt bra avsnitt. Vi tror det till största del beror på att hela gänget var med i samma handling, eller åtminstone samma scener. Avsnittet hölls ihop. Vi börjar redan sakna coach, framförallt nu när han blivit lite kär. Vi måste också säga att vi gillar verkligen politikern som Schmidt dejtar, eller de är ju pojk/flickvän nu. De är som gjorda för varandra :)

Parks and Recreation S07xE08-09
Dubbelavsnitt igen, woho! Två mycket bra avsnitt. Både feminism och djup vänskap avhandlades. Fint att se April/Ron men också Donna/Gary. Så himla lite tid kvar, det är det enda jag kan tänka på under avsnitten. Att jag måste måste måste njuta eftersom det snart tar slut, nästan så mycket att jag inte hinner njuta.

House of Lies S04xE05
Bra avsnitt, jag börjar få häng på den stora handlingen vilket underlättar. Synd om Clyde dock.

Castle S07xE14
En bebis! Castle är nog den serien som verkligen skulle bli bättre av en bebis, till skillnad från New Girl t ex. Men! Det visar på något problem med serien när hälften av avsnittet var en prevoiusly. Jag gillar handlingen men det hände knappt något ju! Det blir nog bättre i nästa avsnitt...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...