lördag 14 februari 2015

Serietips: Playing House

Är ni sugna på något riktigt roligt, mysigt och ganska kort? Då vill jag tipsa om Playing House. Det har kommit 10 avsnitt och serien har blivit förnyad för en andra säsong. I grevens tid. Så här såg det ut:


Jag blev sugen på att kolla på serien efter att ha sett denna videon. Att serien fått en andra säsong gjorde att jag visste att det skulle få en fortsättning och jag kände att det var lite mer värt att börja kolla.

Så vad handlar serien om? Jo, om Emma som flyger hem till sin gravida barndomskompis Maggie som ska ha baby shower, när Maggies man tillika barnets far är otrogen bestämmer sig Emma för att stanna och hjälpa Maggie uppfostra barnet. I staden finns också Mark, Emmas gamla flamma, samt alla deras barndomsvänner och släkt. Vi får följa Maggie och Emma genom dejter, den växande gravidmagen och galna upptåg. Riktigt roligt.

Det som framförallt är bra med serien är kemin mellan Jessica St. Clair och Lennon Parham. De är otroligt roliga och har en riktigt bra timing! De har tidigare spelat mot varandra i andra serier och det märks att de är vänner på riktigt. Bra skådespel alltså.

Så tips på den!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...