måndag 12 januari 2015

Togetherness - ny serie från HBO

Idag såg vi den nya komediserien Togetherness från HBO. Förväntingarna var såklart höga. Det är ju HBO. De infriades nästan.

Togetherness är en i raden av serier som kretsar kring en familj med diverse problem. Sen flyttar någon kompis in hos dem och det bli jobbigt. Ganska standard. Vi har sett det förut. Men vad gör det. Det kan såklart vara kul en gång till. Och det verkar det vara.
Tina, Michelle, kids, Brett och Alex

Serien handlar om Brett och Michelle Pierson som bor i ett fint hus med sin barn. I första avsnittet blir Bretts kompis Alex vräkt från sin lägenhet och Brett får komma och hjälpa honom. Det slutar med att han flyttar in på familjen Piersons soffa. Samtidigt är Michelles syster Tina på besök. Och när det är dags för henne att åka hem så bestämmer hon att nog ska stanna kvar. Hon är så trött på Houston. Så nu bor Alex och Tina på varsin soffa i familjen Piersons vardagsrum.

I IMDB:s beskrivning står att serien "follows two couples living under the same roof who struggle to keep their relationships alive while pursuing their individual dreams". Men Tina och Alex är inget par än. Spoiler. Eller? De verkar ha någon typ av historia däremot. Spännande. Men föga oväntat.

Men som sagt, vem säger att varje serie måste vara originell. Det kan vara roligt ändå. Och det första avsnittet av Togetherness lämnade mersmak. Jag skrattade ett par gånger och blev lite berörd andra. Det verkar vara en bra komedi utan helt skruvade karaktärer och osannolika historier. Lite åt Modern Family hållet men mer nedtonat.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...