onsdag 7 januari 2015

The Spoils of Babylon


Denna miniserie på 6 avsnitt går att sammanfatta till underligt bra. För jag tror den var bra. Lite svårt att veta egentligen. Den var underlig åtminstone. Och jag tittade ju ändå på alla sex avsnittet så någorlunda bra borde den ju varit :)

Handlingen kretsar kring Cynthia och Devon som är syskon men inte biologiskt och som är otroligt förälskade. De är så förälskade att det håller på att förgöra hela deras och pappans liv. Vi får följa dem med nedslag genom hela deras liv när kärleken hemsöker dem gång på gång. Handlingen kretsar också kring Eric Jonrosh som berättar lite anekdoter innan och efter varje avsnitt, likt en directors cut. Den handlingen är mest bara konstig.

Det är en knasig parodisk komedi som metaskämtar om sina metaskämt. Ibland lite rörigt. Men ändå roligt att se. Tobey Maguire och Kristen Wiig är fenomenala i roller som de kärlekstörstande syskonen. I övriga roller ser vi också Will Ferrell, Jessica Alba och David Spade.

Serien blev så framgångsrik så en andra omgång av parodierande är beställt till sommaren 2015: The Spoils Before Dying. Än så länge är det klart att Will Ferrell återvänder samt att historien kommer kretsa kring en jazzpianist som sadlat om till privatdetektiv och som blir indragen i en mordutredning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...