lördag 20 december 2014

Veckans nyheter

Nu börjar uppladdningen inför Downton Abbeys julspecial. Den 27e december brakar det loss på SVT. Om vi kommer sitta klistrade? Inte en chans att vi kommer missa det. Avsnittet kommer, precis som de föregående specialavsnitten att vara två timmar. Avsnittet kommer utspela sig hemma hos Roses svärföräldrar där familjen Crawley är på besök (i slottet där slottet som är Hogwarts i Harry Potter) samt hemma på Downton där det mesta kommer handla om Annas mordanklagelser. Spännande alltså. Kanske lite lugnare i år, jag hoppas vi inte behöver vara med om något dödsfall/flytt till Amerika.


Det har släppts en ny trailer för Chasing Life, den 20e januari kan vi se avsnittet här i Sverige. Videon går inte att bädda in, så kolla på den här.

Även Parks and Receration har släppt en liten trailer för sin sista (!) säsong. Jag är både glad och ledsen för detta. Glad för serien kommer äntligen tillbaka, ledsen för att det är sista säsongen. Men det ser onekligen fantastiskt ut, vi får njuta de få avsnitten som återstår. Parks återvänder så vi kan se det första avsnittet den 14e januari.


Smash, den kortlivade serien som hade potential men som inte riktigt höll hela vägen, kommer att sättas upp på Broadway. Eller egentligen så är det Bombshell, musikalen från Smash, som ska sättas. För en kväll kommer alla 22 sångerna framföras så som det i tv-serien är meningen att musikalen ska utspela sig. Allt görs för välgörenhet.

Ebba, Oskar, Mikaela och Madde. Denna videon är till er. Vi har haft oroligt roligt under hösten när vår seriesoffa fyllts av personer IRL som kollat på Newsroom med oss. Vad blir nästa serie?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...