fredag 12 december 2014

Veckans nyheter: förnyade serier och nya trailers

Förnyade serier och nya trailers, så sammanfattar jag veckans Tv-serienyheter. Det är tre serier som blivit förnyade, Rizzoli & Isles för en sjätte säsong, Playing House för en andra säsong (jag är himla sugen på att kolla in den serien, någon som sett den?), Continnum har fått en 13 avsnitt lång fjärde och sista säsong samt Legends som fått en sjunde och sista säsong.

Inför den fjärde säsongen av Episodes har denna postern släppts samt en bakom-kulisserna-film:

Skådespelarnyheterna innefattar att Rick Springfield har fått en roll i True Detective och Fargo har skrivit under med Kirsten Dunst och Jesse Plemons.

Bones stjärnan Emily Deschanel är gravid och gravidmagen kommer att skrivas in i serien, så himla skönt både att Emily kan fortsätta arbeta under sin graviditet och också att Christine, antagligen, kommer få ett syskon.

Det ser bra ut för The Librarians. Det första avsnittet var det mest tittade av TNTs nya serier. Yes!

Det har också kommit en hel drös med trailer/teasers: Hart of Dixie (längtar så till onsdag och det första avsnittet på nya säsongen), Girls (ser det inte ganska positivt ut, allt är lite ljusare, jag hoppas på det åtminstone!), House of Lies (Jenny är gravid, OMG! vad jag saknat att karaktärerna inser jag, snart är de tillbaka.) och The Americans (så jäkla hemskt allt ser ut, så jäkla peppade vi blir). Här är alla videos:

Hart of Dixie: http://tvline.com/2014/12/11/hart-of-dixie-season-4-spoilers-video-wade-counsels-lavon-george/House of Lies: http://bcove.me/qb5fwobf
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...