fredag 5 december 2014

Nyhetsfredag

Här kommer veckans samlade nyheter. Det är mycket Parks and Recreation denna veckan och några förnyade serier. Vi börjar med de som publicerats på Facebook:


Boka in 14e januari alltså! Och boka samtidigt in den 25 februari, då går det sista avsnittet, fram med näsdukarna alltså!

Vi är också mycket glada för att Doll & Em fått en till säsong hos HBO:


Fler nyheter om förnyade/nedlagda serier: Almost Royal och Legends har blivit förnyad för en andra säsong. Andra nyheter från tv-serievärlden är som följer:
  • Jeffrey Donovan från Burn Notice kommer vara med i Fargo nästa säsong. Jag längtar efter att få se honom i en tv-serie igen så jag är väldigt glad över detta. Kanske kommer även Nick Offerman från Parks and Recreation vara med, men det är inte bekräftat än. Kul om vi får se de två tillsammans!
  • Och på tal om Parks and Recreation så kommer Jennifer Lopez vara gäst i den sista säsongen. Kul!
  • Här kan ni se det första klippet med George Clooney i Downton Abbey, underligt men också lite kittlande. Det är alltså inte riktiga Downton Abbey som George ska vara med i utan en välgörenhetsfilm som sänds några dagar innan jul.
  • Det har kommit en trailer inför den andra säsongen av The Americans. Så himla peppade vi blir! Den 29e januari kommer vi kunna se det första avsnittet här i Sverige. Kolla in trailern här, den gick inte att bädda in.
Och ni har väll inte missat att vi även i år har en julkalender på vår Facebooksida, kolla in den!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...