måndag 1 december 2014

Newsroom dippar lite såhär i mitten

Vi fick se en liten dipp i och med detta avsnittet. En dipp i spänningen. En dipp i hur handlingen framställdes. Och en dipp i livet hos karaktärerna. De enda som inte hade en dipp och som således var serien stjärnskott denna veckan var Sloan och Charlie. Vilket dunderpar de var. Synd att det inte riktigt gick vägen. Men deras samspel var fenomenalt. Jag älskar Bloombergterminalen.

Om vi fortsätter med Sloan så hängde vi kanske inte riktigt med om det här med lappen till HR-killen. Men kul var det åtminstone.

Mindre kul var klippningen och avsaknaden av Neal. Klippningen för den var alldeles för snabb och hård. Inte alls böljande fina scener som alltid gav oss det där lilla extra i slutet. Istället var det stressat och kort. Nope, ingen höjdare. Och Neal, var vi saknar honom. Vi vill se hur han har det och önskar att han kom tillbaka istället för att de bara pratar om honom.

Och jisses Jim/Maggie alltså. Ena avsnittet vill jag att de ska vara ihop, nästa inser jag arg att de inte är bra för varandra och i det tredje vill jag att de hellre ska vara ihop med andra. Kommer det sluta bra, oavsett vad detta bra är?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...