söndag 16 november 2014

Veckans sedda extra avsnitt

New Girl S04x06-07
Avsnittet från förra veckan: Det har blivit väldigt skruvat. Det har kanske alltid varit ganska hysteriskt men nu verkar det vara det enda som händer i serien.
New Girl denna veckan: Lite bättre och roligare med alla förvecklingar men ändå lite för galet. Vi kommer såklart fortsätta kolla :)

The Big Bang Theory S08xE08-09
Avsnittet från förra veckan: Fint att de äntligen fick gå på bal. Vi skrattade båda högt flera gånger vilket vi ser som mycket positivt. Vi hoppas det roliga håller i sig.
Denna veckan: Vi förstår inte varför handlingen alltid ska vara så himla uppdelad. Vi inser också att det är Leonard och Sheldon som vill gillar och skrattar åt, de andra kan kvitta. Framförallt börjar vi trötta på Bernadette, hon har gått förbi Amy om vem som är jobbigast.

Castle S07xE06
Bröllop! Äntligen! Förutom det var avsnittet lite för underligt för min smak och jag saknar dessutom den stora handlingen om Castles försvinnande. När ska de bry sig om det igen?

Modern Family S06xE07
Roligt som vanligt. Andy är ett så otroligt roligt tillskott. Hayley fick också visa sig mer och sista scenen med henne i bilen var urkul. Riktigt bra avsnitt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...