söndag 2 november 2014

Veckans avsnitt

Vi är hemma från vår semester och vad finns det för bättre bot mot jetlag än att dyka ner bland veckans alla serier? Vi har inte kunnat kolla på några nya serier under veckan så det har mest blivit West Wing, vi är nästan klara med den femte säsongen så ett inlägg om det dyker upp om inte allt för kort tid. Men åter till veckans avsnitt som kommer här:

The Big Bang Theory: 08x07
Vilket underligt avsnitt. Billy Bob Thornton vet vi inte om han tillförde någonting men det kändes som om det mesta i serien var ur synk. Dålig timing på skämten och dåligt hopkopplade handlingar. Den stora behållningen var ändå problematiserandet av tidningsartikeln, att det lyftes feministiska argument från olika vinklar. Viktigt diskussion, kunde ha utvecklats lite mer men det kanske kommer.

Web Therapy: 04x02
Inte riktigt lika bra som säsongspremiären men ändå bra, vart ska denna säsongen ta vägen? Och kul med mer Gwyneth Paltrow.

Modern Family: 06x06
Halloweenavsnittet brukar alltid vara bra och det här var inget undantag. Det är alltid kul när Claire och Phil drar åt olika håll och barnen bara får försöka hänga med i svängarna. Vi är mindre taggad inför de nya grannarna. Det känns som om det kan bli en del skämskudde från dem framöver, även om det inte var så farligt i det här avsnittet.

Homeland och Madam Secretary kommer imorgon när de nya avsnitten kommer. Castle hoppar Annie över denna veckan och lördagens Downton Abbey kan ni läsa om här.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...