måndag 10 november 2014

Newsroom är tillbaka!

Äntligen. Som vi väntat. Vi fyllde Seriesoffan med tre av våra vänner där alla gillar Newsroom lika mycket som vi, tror vi åtminstone.

Vi blev inte besvikna. Innan avsnittet träffade vi vår vän Ebba i trappuppgången och hon sa att avsnittet var som ett upplägg i volleyboll, det la alltså upp för smashen de kommande avsnitten. Vi ser en väldigt stor smash framöver. Den enda kritiken vi ser är att det just i starten var lite för många handlingar. Även om vi förstår att det behövdes för att skapa en bra säsong så blev det nästan lite
rörigt.

Madde tyckte det halva första avsnittet saknade känsla. Att de mesta i början gick på rutin men att de sedan hittade tillbaka till känslan. Då blev serien bättre. Men Madde ser inte fram mot bröllopet.

Men det gör vi andra. Vi ser sjukt mycket fram emot bröllopet. Det blir ett bröllop med Sloan, Maggie och alla de andra. Hur gött som helst. Det är upplagt för riktigt roliga scener. Om vi nu får se det. Det mest sannolika är väl att vi bara får se planerna inför festen och aldrig själva partyt. Eller är det så säsongen och serien slutar. Men ett hejdundrande kalas. Vad härligt det vore.

På tal om roligt. Jag vet att det var lite billigt men herregud vad roligt det var när Elliot råkade äta valnötter, avsnittets bästa scen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...