tisdag 18 november 2014

Homeland: Lugnet efter stormenVi började med en chock. SVT hade flytta fram Homelands starttid och där satt vi i godan ro och kollade på nyheterna. Vi kände oss riktigt överkörda och fattade ingenting när vi kom in efter tio minuter. Hör ni inte skandalklockorna ringa!? Va!? Vi är småputtra och lite ledsna. Men samtidigt är det lite lite skönt att avsnittet börjar tidigare så vi kan gå och lägga oss lite tidigare efter avsnittet. Men det är synd när de bara ändar tiden, det kan inte bara varit vi som nu känner oss lite blåsta.

Men vi bestämde oss för att ändå fortsätta kolla och fattade som sagt ingenting. Det klarnade dock lite eftersom vi precis kom in när Carrie snackar med tjommen från Smash, alltså Khan. Han är typ snäll nu alltså. Jag märker inte av något rövarspel heller från hans sida (kan ha skett de första tio minuterna vi inte såg) så jag gillar honom. Himla tur att det härmed medicinen inte fortsatte, det var för läskigt och jobbigt.
Vilket fenomenalt samspel dessa tre mellan, bra att de börjat samarbeta!
Och Saul. Fy fan. Så bra handling han hade detta avsnittet. Hela handlingen detta avsnittet var så himla bra. Ingenting var sådär super-jäkla-spännande som de får till ibland utan vi satt mest lugnt och tittade på. Vi behövde ett sådant avsnitt efter förra veckans galenskap. För det var ändå ett spännande och dramatiskt avsnitt. Relationen mellan Saul och Carrie är så himla intressant och detta avsnittet gav den ännu ett djup som ska bli ännu mer intressant att följa. Claire Danes är en helt otroligt skådespelerska. Scenen i kontrollrummet när hon först pratar Saul till att inte begå självmord och sen styr honom in i talibanernas välde. Så starkt och så bra gjord. Pjuh. Som vi ser fram mot nästa avsnitt!

Och kom ihåg! På måndag börjar Homeland 22.00 sharp! Det är bra fyra avsnitt kvar nu också, vart har denna säsongen tagit vägen?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...