fredag 28 november 2014

Fredag = Nyheter!

Viktigast: SVT har tabbat sig om Homeland:


Men sen imorse kom det nya bud (det är mycket SVT och Homeland just nu). SVT kommer sända nästa avsnitt exklusivt på SVT Play måndagen den 8e december (när det är Musikhjälpen i tv-nätet). Läs mer om det här. Vi är såklart mycket mycket nöjda med att SVT lyssnat på tittarskaran.

Fler nyheter från Facebook är att den första bilden till julspecialen för Sherlock är släppt:


Samt att True Detective kanske lyssnat på vår kritik och har släppt nyheten att det tillkommer kvinnliga karaktärer i den andra säsongen. Vi kan ju åtminstone får leva i illusionen att de läst vår blogg :)


Följ oss på Facebook för allt det extra härliga. Nyheter som vi redan publicerat här på bloggen är att Hart of Dixie återkommer den 16e december och att Red Band Society blivit nedlagd.

Men dessutom har detta hänt:
  • Inför nästa säsong av Game of Thrones har en kort trailer (med betoning på kort) släppts, den är hela 10 sekunder från början till slut. Vi blir supernervösa och längtan sätter in.


  • NBC kommer inte beställa fler avsnitt av Constantine utöver de 13 som i dagsläget är beställda. Alltså, kanske är serien nedlagd.
  • Homeland har rollsatt Carries mamma, spännande att se hur det blir. Dessutom kommer mamman att dyka upp redan i denna säsongen. Det är Broadwaystjärnan Victoria Clark
  • Den tredje säsongen av The Americans har premiär den 28e januari vilket gör att vi kommer kunna se den dagen efter, alltså 29e januari. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...