lördag 15 november 2014

Downton Abbey i listform

Här kommer våra tankar om veckans Downton Abbey, idag kommer de i listform:
  • Stackars Barrow! Vi som trodde han var en drogmissbrukare, eller det var han kanske också, men att han gjorde det av så hemska anledningar som att bota sin homosexualitet. Usch vad hemskt! Barrow är en så himla spännande karaktär. Varje gång vi hatar honom precis till bristningsgränsen händer något sådant här, eller han blir misshandlad som i en tidigare säsong, och vi kan inte mer än börja om på noll och gill honom. Det är en spännande balansgång.
  • Edith rymde! Herre jisses. Jag hade hört rykten om detta på förhand och min enda fråga nu är vad kommer hända? Hur länge ska hennes pengar räcka eller hur ska hon lyckas få nya ur tidningsimperiet? Tragiskt är vad det är.
  • Marys nya frisyr! Wow, vad modernt. Det gillar vi. OCH vi har fortfarande svårt att se skillnad och skilja handlingar mellan ynglingarna som uppvaktar henne. Vem är vem egentligen? Allt är så rörigt så i vet inte vem vi hejar på. Jag antar att det är den som hon inte var iväg på semester (...) med.
  • Rose och den andra tjommen är för söta! Det behövs verkligen lite ungdomlig kärlek i Downton när den mesta andra kärleken knakar (lex Robert och Cora). Det ska bli kul att följa deras resa, trots att han är jude. Älskar farmorn, hon har sådan timing.
  • Robert och Cora är typ okej! Vet Cora om det här med Robert och tjänsteflickan? Avslöjade han något nu för henne? Kommer vi få se mer hur deras äktenskap fallerar eller är detta botten? Ganska spännande handling ändå.
  • Vad är grejen med Daisy och Molesley!? Är det kärlek? Är hon inte för ung? Är det för att göra Baxter avundsjuk, det verkar funka isåfall väl?
Låt det bli nästa lördag fort!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...