torsdag 23 oktober 2014

Web Therapy: Fiona är tillbaka!

Idag började en ny säsong av serien Web Therapy och den fortsätter i samma härliga anda som de tidigare tre säsongerna gjort. Serien handlar om Fiona Wallace, som spelas av den fenomenala Lisa Kudrow, som är hobbyterapeut över internet. Dialogen är improviserad av skådespelarna och oftast får vi se Fionas dataskärm när hon skypar med sina klienter. Det är alltså ett ganska annorlunda upplägg.

Nu i den fjärde säsongens början får Fiona grönt ljus att börja praktisera igen och hennes första klient är Maya Ganesh som blivit arg trots att hon är en mindfulness-instruktör. Maya spelas av Gwyneth Paltrow och det är ofta andra kända skådisar som spelar patienter eller personer som Fiona måste integrera med. De kända personerna är en av anledningarna till att jag tittar, det är så himla roligt. Ganska ofta parodierar de lite på sig själva som nu när Gwyneth Paltrow parodierar sin egen livsstil. Mycket underhållande.

Och det som nästan är allra bäst med serien är när de visar bloopers under eftertexterna. Eftersom det mesta är improviserat sker det otroligt roliga grejer!

Lisa Kudrow med Darren Criss (Glee) och Mae Whitman (Parenthood) i den tredje säsongen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...