fredag 24 oktober 2014

Veckans nyheter!

Nyheter på en fredag!? Galet va :) Detta är en av de små förändringar som vi gör här på Seriesoffan. Från och med nu får ni veckans nyheter på fredagar. Och som alltid är nyheter ett himla vitt begrepp och ni kan förvänta er även lite andra smågrejer. Idag är det extra en gammal (men fortfarande riktigt rolig) video "om" True Detective:Om videon inte visas finns den här.

När det kommer till nyheterna så kommer först en redogörelse över vilka serier som blivit förnyade och nedlagda. Kolla in hela listan på denna sidan.
  • Förnyade är Z Nation och sen har både nya serierna The Flash och Jane the Virgin fått fulla säsonger. På samma sätt har Faking It fått fler avsnitt på sin andra säsong.
  • Red Band Society har också fått fler avsnitt beställda, fyra till. Det är värt en egen punkt i listan.
  • Nedlagda är The Bridge.
  • När Game of Thrones sökte efter statister var det 86 000 människor som ansökte om jobbet som en av de 600 statisterna till den femte säsongen. Källa här.
  • Abc har förlängt säsongen för sju (!) av sina serier med extra avsnitt. Grey's Anatomy, Modern Family,The Middle, Black-ish och The Goldbergs får två extra avsnitt var medan Castle och Resurrection får ett avsnitt extra var.
  • Vänner kommer till Svenska Netflix nu redan i november. Det uppseendeväckande här är att Sverige får serien tidigare än både USA och England eftersom de måste vänta till januari. Heja heja såklart!
Till sist vill jag också bara dela med mig av att jag nog är lite sugen på att kolla in Girlfriends' Guide to Divorce när den kommer i december, den ser lite lagom mysig ut.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...