söndag 19 oktober 2014

Veckans nyheter och samlade avsnitt!

Nu händer det grejer här på bloggen. Johan och jag har haft styrelsemöte och tänkt och planerat lite om bloggens framtid. Sådana här möten behövs så vi inte tappar kurs och så vi får lite ny energi. Denna gången blir det inte så stora förändringar men det är ändå förändringar. Det kommer ge sig de närmsta veckorna vad för förändringar det blir. Kanske märker ni inget :)

Vi börjar med nyheterna!
Nu till lite tankar om veckans avsnitt. Här tar vi bara upp de serier som inte fått egna inlägg under veckan!
Madame Secretary - fortfarande bra men ingen jättehit. Vi fortsätter kolla visare i hopp om att den inte dippar. Den är okej och tar ibland lite för enkla vägar.
Castle - Vad är grejen med denna säsongen? Jag vet inte, blir tröttare och tröttare på den.
The Big Bang Theory - vi kollade på två veckors avsnitt, det enda svindåligt, det andra mycket bättre. Vi till och med skrattade högt under avsnittet när kvinnorna var i Las Vegas och männen var kvar hemma.
New Girl - Vad New Girl blivit bättre de senaste veckorna. Det känns som att den där glimten som fanns i första säsongen är tillbaka. Synd bara att Winston har skrivits så himla galen, inte en utveckling vi gillar.
Modern Family - Herre jäklar vad de levererar. Vi skriver det igen: vad de lyckas hålla ångan uppe. Inte lätt för nya komediserier att ta sig in på vårt schema när de behöver tävla med Modern Family.
Red Band Society - Lite lagom slö handling men helt okej. Bra skådespelare.

Till sist! The Newsroom laddar upp inför sin tredje säsong genom att ge oss det bästa från några karaktärer i serien än så länge. Här är Mackenzie Mchale:Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...