söndag 12 oktober 2014

Seriesoffans söndagsinlägg

Dags att summera veckan och blicka framåt! Vi har inte kollar på så många avsnitt i slutet på veckan som vi velat eftersom vi tog vårt pick och pack för att hälsa på släkten. Jag kollade på The Mysteries of Laura på iPaden i bilen, Johan var måttligt glad över detta, haha. Men några avsnitt har vi såklart sett, förutom de vi skrivit om i veckan har vi även sett Madame Secretary och Castle.

Madam Secretary fortsätter mest vara. Det är bra fall och så men vi känner att det skulle behövas mer fokus på den större handlingen i säsongen. Ett plus är att familjen får en relativt stor handling i serien och att den görs på ett bra sätt. Vi håller fortfarande tummarna för att serien ska växa lite mer.

Castle hade en bra balans av Castles minnesförlust och fallet. Hela grejen med vad det nu är Castle gjort under två månader är ganska spännande. Lite Eternal sunshine of the spotless mind. Men ganska underlig handling och jag får känslan av att det inte alls är som vi tror i dagsläget. Annorlunda start på säsongen må jag säga.

Bones valde jag att inte kolla på denna veckan heller. Efter förra avsnittet (det för två veckor sedan) känner jag mig mer och mer säker på att det nog inte blir något mer.

I Sverige visade det första avsnittet av Downton Abbey igår, läs om vår recension här!

Veckans nyheter i korthet kommer här:
  • Twin Peaks återvänder med nya avsnitt 2016, Galet!
  • Vi har också uppdaterat Förnyade serier med de senaste nyheterna där: Black Sails förnyad, Unforgettable nedlagd, Extant förnyad, Awkward nedlagd, Undet the Dome förnyad, Reckless, nedlagd, Transparent förnyad.
  • Nya serierna How to Get Away with murder och Black-ish har fått fulla säsonger.
  • Inför den andra säsongen av Alpha House, släpps den 24e oktober, har det kommit en trailer. Det kommer blir en rolig säsong!


Inför veckan som kommer ser vi extra fram mot säsongsavslutningen av Please Like Me och starten av Marry Me.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...