måndag 20 oktober 2014

Homeland tar sig

Jag vr försiktigt skeptisk efter de första avsnitten av Homeland. Men dagens avsnitt visade gammal god form. Spännande på det där härliga sättet, som i början. Gött.

Och nu börjar historierna vävas ihop. Carrie har stadgat sig i Pakistan och hennes historia vävs samman med den pakistanska läkarstudenten. Vars liv vi än så länge inte vet så mycket mer om än att han är släkt med en känd terrorist men själv verkar vara rätt vettig.

Idag kände jag gammal härlig förtvivlan när avsnittet var slut igen. Precis som förr. Vad fint. Inte för att slutet av avsnittet var så mycket att ha. Ganska pinsamt med hela förförelsen men ändå. Det var spännande jag jag längtar till nästa vecka för att se vad som händer. Kommer de låta honom lämna Pakistan. Antagligen inte. Och vad kommer det sig att de trodde att de dödade den kände terroristen men att han verkar ha överlevt? Och vad är grejen med ambassadörens make. Vem är det som pressar honom just nu. Är det amerikanerna själva eller är det Pakistanska myndigheter. Ingen vet, åtminstone inte vi. Mycket spännande.

Och vi slapp massa Carriepsykproblem. Det var tröttsamt i de första avsnitten och skämt att slippa ifrån. Vi vill se Carrie jagandes skurkar. Då är hon som bäst.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...