onsdag 3 september 2014

Sommarsammanfattning

September är här och Johan och jag bor på samma adress igen. Det första vi gjorde i söndags var att starta ett West Wing. Säsong 5 går i sakta mak framåt men vi hoppas hinna klart med hela serien nu under hösten, vi har ju ingen stress egentligen. Vi har nog insett att tiden är knapp och vi kommer att få rensa i vårt veckoschema ganska hårt nu i höst. För bloggen kommer det betyda mer kontinuitet i inläggen och mer kvalité, hoppas vi :) Nästa vecka kommer det ett inlägg om vad det blir under hösten. Men vi ser fortfarande fram mot nykomlingarna som ni kan läsa om í detta vällästa inlägget.

Men vi tänkte börja med att sammafatta sommaren lite. Vi har haft ett mycket ojämnt tittande och kanske ett ännu mer ojämnt bloggande så det känns lite skönt att hösten och vardagen är tillbaka. Vi har fortfarande några inlägg kvar att skriva klart om hela säsonger så de rullas ut här inom några veckor.

Annie har kollat klart på The Office, House of Lies, Rising Star, The Comeback och Land Girl. Annie tog sig också ann nya serierna Chasing Life, Almost Royal, Married och Rising Star medan Johan gav svidande kritik till The Leftovers. Vi har sett lite av Manhattan men har inte riktigt hittat stämningen än för att kolla klart. Så det är något vi ska göra i höst, vi gillade piloten skarpt. Friday Night Dinner visade sin tredje säsong som vi nog tyckte var lite sämre än de andra, men vi hade kanske för höga förväntningar. Please Like Me hade permiär för sin andra säsong som fortfarande pågår, lite svajig start kanske. Vi hann även med lite West Wing och Annie kollade på sommarserierna Royal Pains, Covert Affairs, Graceland och Rizzoli & Isles samt två säsonger av Web Therapy.

Sommarens toppar:

  • Chasing Life, utan tvekan!
  • House of Lies
  • Lisa Kudrow i The Comeback och Web Therapy
Sommarens bottnar:
  • The Leftovers
  • Halva säsonger som i t ex Chasing Life och Covert Affairs
  • Den allvarliga stämningen i West Wing i början på femte säsongen, de verkar inte kunna ta sig ur berättarsättet.

1 kommentar:

  1. Hej, Som vanligt sent svar från mig ;) jag tycker absolut att True Blood är sevärd, men jag älskar ju också serier som handlar om övernaturliga saker ;)

    SvaraRadera

.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...