onsdag 24 september 2014

Premiär för Gotham

Gotham var en av de serierna som vi valde att kolla in efter att vi skrev inlägget om hösten 2014. Serien växte liksom ju närmre premiärdatum vi kom och vi blev mer och mer sugna. Men det blir bara ett avsnitt av Gotham, mer kommer vi inte kolla in.

Den stora behållningen med serien är det häftiga i att se alla karaktärer man känner igen från filmerna. Det är coolt att se hur pingvinen blev just pingvinen och att det först efter halva avsnittet slår en att det är Catwoman som smugit omkring. Så himla häftigt. Vi väntade bara på Robin men vi tycket se drag av honom i killen som gjorde stand-up. Att vi även fick se Poison Ivy var ju sjukt häftigt.

Annars var det inte så mycket som var så bra. Serien försökte vara lite för snygg, hade för stora drag av ett seriealbum vilket gjorde den hackig och underlig, och den var alldeles för moralfläskig med påklistrade monologer. Framförallt var det dock uruselt skådespel. Barnskådespelaren som spelar Bruce är i klass med Mary från Downton, överdriven och overklig. Men det stannar inte där utan även de andra skådespelarna gör svajiga insatser.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...