onsdag 17 september 2014

New Girl är tillbaka

TV.com mötte den nya säsongen av New Girls första avsnitt såhär på twitter:


De har rätt. Det är roligt igen. Slutet på förra säsongen var inte alls roligt. Faktiskt så oroligt att jag och Annie på allvar övervägde att bara sluta titta på serien. Men vi valde att ge den en chans till. Och om det går att döma efter bara ett avsnitt så var det rätt beslut. 

Damon Wayans Jr.
I det här första avsnittet är hela gänget på bröllop. Det är sommarens sista bröllop av, vad det verkar, flera hundra. Varför alla i gänget blev bjudna på alla olika bröllop vet jag inte. Kanske är det en ny grej i Kalifornien att man får ta med hur många man vill när man blir bjuden. Jag vet inte, och det kvittar, lite logiska luckor har aldrig någon dött av. I vilket fall så är de på bröllop och eftersom det är sommarens sista så är det också sista chansen att få ligga. För enligt Schmidt är det omöjligt alla andra årstider. Det blir såklart roligt. Jess springer runt och är konstig, Schmidt också. Nick vill helst gå hem, Coach har alla tjejer redan dåliga erfarenheter av och Wilson har träningsvärk. 

Det låter som ett mer eller mindre klassiskt upplägg och det är det, men det funkar. Jag skrattade faktiskt flera gånger. Och det var länge sen. Hela situationen är roligare när alla inte är ihop med varandra. det blir mer dynamik och mindre drama. Bara ren humor, rakt igenom. Coach var behållningen i slutet av förra säsongen. Damon Wayans Jr. spelar honom utflippad på en perfekt nivå. Det är tillräckligt konstigt för att det ska bli roligt men inte så att det blir bara konstigt. Han var bra i Happy Endings också, men tyvärr drunknade han i att alla var konstiga i den serien, i New Girl kommer han till sin rätt. 

Kanske borde jag förresten gå och se Let´s be cops. Med både Nick och Coach borde det bli ganska roligt. Eller så är det bara plumpt, jag vet inte. Väntar nog på DVD:n.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...