tisdag 23 september 2014

Madam Secretary

I sommras skrev jag en kort kommentar inför den här nya serien där jag slog fast att det skulle bli kul att se en annan del av den amerikanska regeringen. Det är sällan vi får se någon av ministrarna men i Madam Secretary får vi följa utrikesministern på hennes äventyr. Roligt.

Efter att USA:s utrikesminister störtar med sitt plan i Atlanten kallas en ny in. Den före detta CIA-anställda Elizabeth McCord in. Hon råkar nämligen vara polare med presidenten. Redan efter någon månad blir hon tvungen att ta hand om en situation där två unga tjommar blivit gripna i Syrien. Spännande.

Det verkar vara ett klassiskt upplägg där serien har en övergripande handling och varje avsnitt behandlar ett fall. Den övergripande handlingen tycks vara frågan om den förra utrikesministerns död verkligen var en olycka. Det verkar inte riktigt så.

Det var ett bra första avsnitt och jag tror att det här kan bli kul. Som något mitt emellan Homeland och Veep. Det var en hel del humor och roligheter men också spännande. Vi får la se. God potential helt klart. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...