lördag 27 september 2014

Det genialiska Please Like Me

Josh Thomas visar verkligen sin genialitet i veckans avsnitt av Please like Me. Det är ett avsnitt med två personer på en vandring i Tasmanien. Hela avsnittet, två ansikten, två röster. till och med introt är utbytt mot mammans "ljuvliga" stämma. Direkt förstod vi att det var något stort på gång. Att scenen senare avslutas med att Josh säger att mamman inte ska vara som åsnan till hans Shrek gjorde oss bara mer och mer säkrare. Här har vi ett avsnitt vi kommer kolla på många gånger om.

Och direkt när vi plockat under frukosten kollade vi på avsnittet igen. Och hittade nya skämt och infallsvinklar som vi inte märkte innan. Det är så vi tycker ett bra avsnitt är uppbyggt. För varje ny gång vi ser ett avsnitt ska det vara något nytt vi upptäcker. Detta avsnittet är inte det enda i Please Like Me som vi ofta kollar på. Även det sista avsnittet på den första säsongen eftersom det är så mycket Tom/Claire i det. Den absolut bästa scenen är utan tvekan i köket i slutet på första säsongen när Tom måste välja mellan Claire och Niamh. Helt underbart!

Nu har alltså även scenen med introt i detta avsnittet hamnat bland toppen, riktigt kul. Det är tre avsnitt kvar på säsongen och jag är så otroligt glad att serie fick flera avsnitt denna säsongen och att den har förlängts med en till säsong. Mer Josh Thomas till folket!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...