söndag 21 september 2014

Andra höstveckan: Den stora premiärveckan

Vilken vecka vi har att se fram mot! Nya serier! Och många väldigt efterlängtade återkommande serier. Denna veckan är precis vad vi behöver, en riktigt rivstart både för oss och för bloggen. Såhär kommer veckan att se ut:

Måndag
Madame Secretary - Ny serie!
Downton Abbey - Ny säsong!

Vi börjar veckan med Madame Secretary som fått både positiv och negativ kritik efter det första avsnittet, vi får se vad vi tycker. Och DOWNTON! Är den redan tillbaka? Jag vet inte om jag smält förra säsongen än eller så är det ett tecken på att jag inte riktigt längtat efter den så mycket som de andra säsongerna. Här kommer en till teaser som gör att jag åtminstone blir lite mer sugen på allt drama!


Tisdag
The Big Bang Theory - Ny säsong!
Gotham - Ny serie!

Vi väljer att kolla in Gotham trots att vi var lite skeptiska efter trailern. Ska bli kul. I Big Bang ska det bli spännande att få se vad som händer med Sheldon på tågstationen samt med Penny och Leonards förhållande. Vi hoppas på en bra säsong!

Torsdag
Modern Family - Ny säsong!

Waah, den är tillbaka! Serien som vi anser fortfarande håller som en av de bästa. Vi hoppas såklart verkligen, verkligen att den är lika bra denna säsongen.Dessutom fortsätter ju förra veckans seriepremiärer Red Band Society och The Mysteries of Laura, ska bli kul att se vad som händer bortom premiäravsnittet. Please Like Me och New Girl fortsätter också sina säsonger denna veckan. Vi ska även försöka kolla på Manhattan, den har snart säsongsavslutning och det vore bra om vi var ikapp då, vi har bara sett ett avsnitt...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...