tisdag 12 augusti 2014

Please Like Me är tillbaka

Och det är mer hysteriskt än sist. Hysteriskt roligt.

Please Like Me, serien som vi förälskade oss i i våras efter att ha råkat se den på SVT, är tillbaka med en andra säsong. Första avsnittet kom idag och jag hoppade rakt på tåget. Det var underbart. Josh bor i sitt hus med Tom och en ny karaktär som heter Patrick. Tyvärr är Niamh tillbaka och hon och Tom har ett underligt förhållande som Tom betecknar som vänskap och Niamh antagligen som något annat. Claire har flyttat till Tyskland vilket är sorgligt. Och Goeffrey vet jag inte riktigt. Han är kanske borta för evigt nu.

Nåväl. Det är en otroligt rolig serie men med mörka undertoner. Joshs mamma verkar ha börjat tappa det allt mer och den avslutande scenen i första avsnittet där hon stormar runt och pratar snabbare än någon kan hänga med i är både otroligt rolig och fruktansvärt sorglig. En scen som borde ha något slags pris i alla sin genialitet.

Självklart kommer vi följa serien under den kommande säsongen och skriva vad vi tycker allt eftersom. Det kommer bli underbart, det är jag säker på.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...