onsdag 13 augusti 2014

Nyhetssammanfattning

Här kommer den senaste tiden nyheter!

Homeland startar sin säsong med dubbelavsnitt och samtidigt meddelar SVT att de kommer sända avsnitten dagen efter USA. Vi kan inte mer än tacka och bocka och skicka iväg lite kärlek till SVT. 6e oktober är det alltså dags att bänka sig framför TV för den fjärde säsongen av Homeland.


Kidsen i Downton är här! Downton Abbeys femte säsong har inget premiärdatum än men vi får hoppas att SVT hakar på tidigt (tidigare gärna) som de gjort de andra säsongerna.
Femtonde september (16e Swe) har den nya webbserien Play it Again, Dick premiär och vi kommer att få se en stor del av Veronica Mars-gänget i serien. De kommer antingen spela sig själva som skådespelare eller vara i Dicks drömmar om sin serie. Rob Thomas som skapat serien säger att det ska vara en blandning mellan Veronica Mars och Party Down och jag vill slänga in lite The Comeback också. Ryan Hansen ska dessutom vara med i nya Bad judge.Suits får en femte säsong. Suits är serien som vi säger att vi kollar på, inte har sett sen början av säsong två men ändå följer slaviskt och älskar. Underligt det där.

Sen hände detta:


Sist länkar vi till denna lilla samlingen av bilder från några av TV-serievärldens instagramkonton. Nu börjar det kännas att tv-hösten är på gång. Pirrigt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...