onsdag 2 juli 2014

Vi är tillbaka!

Vi är tillbaka på banan efter lite efterlängtad semester. De kommande dagarna kommer vi skriva inlägg om de serien som antingen haft premiär eller fortsatt medan vi haft varit på annat håll. Lite bättre frekvens och lite mer uppdaterat innehåll kan ni vänta er. Jag ser fram mot att kolla in Covert Affairs (läs här) och fortsättningen på Chasing Life (läs här). Men jag hoppas också Almost Royal är så bra som den verkar (läs här). Fyra avsnitt av den har kommit så efter det borde jag veta om den är bra. Både Johan och jag ser fram mot att se The Leftovers (läs här). Den kan bli för tung, den kan också vara genialisk. Vi får se, den återkommer vi också om!

Vi måste först bara berätta det härliga att vi såg Friday Night Dinners säsongspremiär när vi var i London. Vilket avsnitt det var. Det kommer bli en helt fantastiskt säsong! Efter det så har ännu ett avsnitt sänts så på lördag (efter det tredje avsnittet) skriver vi lite mer utförligt om starten.

Häng på! Och som alltid kan ni tipsa oss om vad ni vill läsa om här på Seriesoffan, bara att slänga iväg en kommentar. Vad är ditt dröminlägg?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...