söndag 27 juli 2014

Lördag på Comic-con: Once Upon A Time, Kick Ass kvinnor, Gotham och True Blood

Här är ett litet sammandrag av det viktigaste vi tycktes finna på lördagens Comic-con i San Diego. Läs om fredagens sammandrag här.

Once Upon a Time visade första bilderna (och klippet men det finns inte tillgängligt på internet än...) på Frozen i serie.

Ginnifer Goodwin kunde inte vara med i panelen men skickade denna urhärliga videon istället.


EW höll i sin årlig Women Who Kick Ass panel på Comic-Con. Läs sammandraget här men vi gillade extra mycket att Natalie Dormer (Margery från GoT) förespråkade färre polariserade kvinnor på TV, alltså en större variation och inte bara ängel/djävul. Maisie Williams (Arya i GoT) berättade att när hon piercade sig "all hell broke loose". Hon är också egentligen högerhänt men vägrar spela Arya som högerhänt eftersom hon är vänsterhänt i boken.

Gotham snackade lite med TVLine inför sin premiär. De är tyngda av ansvaret att ta sig ann Batman men skådespelarna verkar brinna för serien vilket alltid är mycket bra i dessa sammanhang. Kolla in interjvun här nedanför.


True Blood har haft en kämpig säsong än så länge men enligt skaparna ska det nu vända. Vissa saker var de tvungna att göra menar de. Kolla in den här trailern för de sista avsnittet av True Blood. Jag blir åtminstone superjäkla sugen. Och som med de flesta andra serier var det rätt jobbigt att spela in de sista scenerna. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...