torsdag 17 juli 2014

Graceland: 02x05, H-a-Double-P-Y


Vilket avsnitt hörni! Vi fick se gaykyssar, prostitution som görs till något fint (vad är grejen!?), människohandel in action och minimalt med Briggs och Charlie. Förra säsongen och lite denna tyckte jag att Dale var den tråkigaste karaktären men nu har Briggs och Charlie enkelt glidit upp högst på listan. Både skådespelarna och deras handlingar är inga höjdare. Så detta avsnittet var bra ur det anseendet. Dale har lyckats klättra ner från listan på eget bevåg dessutom. Jag gillar hans nya handling och hoppas att vi får se mer av den än så länge namnlösa (?) prostituerade kvinnan.

Hade hoppats på lite mer triangeldrama mellan Paige, Mike och Jessica. Det gjorde det lite för enkelt tycker jag nog. Men serien är ju framförallt ingen sådan drama så jag förstår också varför. Men vi lär ju få vårt triangeldrama mellan Johnny, Carlito och Lucia. Mycket, mycket oväntat och roligt!

Slutscenen med Shirley Temple låten var ju helt genialiskt! Mycket bra röd tråd genom avsnittet, detta avsnittet är ju helt klart det bästa på säsongen än så länge.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...