söndag 8 juni 2014

Veckans sju grejer

Sju saker vi måste berätta:
  • Det vi trodde hände i Fargo hände inte. Molly är tydligen inte död. Alltså kommer vi nog kolla klart på säsongen ändå. Molly var ju hela serien behållning och en sjukt nice karaktär så vi var lite förkrossade. 
  • Vi hade hellre sett Game of Thrones såhär (än såhär). Imorn klockan 21 kommer en ny video med Seriesoffan + vänner där vi snackar GoT. Tittarna gillar dock GoT eftersom den numera snittar 18,4 miljoner tittare per avsnitt och därmed slagit Sopranos som HBOs mest tittade serie. Grattis. 

  • Vi blir lite sugna på den nya serien The Leftovers. Vi har ingen aning om vad den handlar, och det verkar inte någon annan heller ha. En massa människor försvinner bara en dag och återses någonstans. De människorna som lämnas blir förkrossade (förståeligt) och jag tror serien handlar om dem. Eller kanske om de som försvann. Eller båda. Ja, den verkar nytänkande åtminstone. Se trailerliknande grej här:


  • Vi kan inte komma över denna scenen från Silicon Valley, det är genialiskt konstigt!
  • Vi är mycket glada över att Fox ska starta en kanal här i Sverige, bra med press! Och kul för oss tittare. Det är bland annat serier som Modern Family, The Americans, New Girl, The Walking Dead och True Blood som Fox har rätten att sända. Bra utveckling!
  • HBO Nordic har lagt upp nya serier, bland annat Deadwood och Oz.
  • Vi ska snart götta ner oss i alla trailers från serier som kommer till hösten. Det ska bli roligt! Vill du ligga före kan du kolla in Fjärrkontrollens listor.

Denna söndag ser vi fram mot en vecka med säsongsavslutning av Veep och säsongsstarter av Royal Pains och Graceland. Och sommaren såklart :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...