torsdag 26 juni 2014

Har du inte fattat grejen med Graceland?

Idag kommer ett nytt avsnitt av Graceland och istället för att skriva om det (slår ihop tankarna till nästa vecka istället) tänkte jag skriva om  serien. Vad är fuzzet kanske någon undrar? Varför är så många lyriska?

Såklart svårt att svara på men för min del gillar jag solen, karaktärerna och att den känns lite edgy. Solen gör att det blir en vacker serien och människorna kan gå i lite mer avslappnande kläder. Inte så många kostymer alltså. Karaktärerna är inte alla från samma etnicitet eller bakgrund. Det finns också kvinnor i huset, wow liksom. Kvinnorna kanske inte alltid porträtteras helt klockrent men det är åtminstone en bit på vägen. De är lite för nakna och får hjälp lite för ofta. Men ändå, jag gillar variationen i karaktärerna. Det är skönt! Det är också där i som edgen ligger, serien försöker vara något mer än bara ett fall varje vecka. Vi får djupdyka in i karaktärerna även om allt hela tiden berättas på ett lättsamt sätt. Fantastiskt bra!

Har du inte sett Graceland är det hög tid att kolla ikapp nu. Börja med filmerna om den första säsongen och du lär snart vara fast.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...