torsdag 19 juni 2014

Chasing Life fortsätter leverera

Kan vi förvänta oss ett triangeldrama här?
Piloter är ju piloter och det kan antingen bli platt fall eller fortsatt positivt efter en riktigt bra pilot. För Chasing Life måste jag säga att jag tycker den höll bra under andra avsnittet. Mycket var nog att vi inte gjorde något hopp i tiden utan började sekunder efter att förra avsnittet slutade. Just att vi inte hoppade i tiden gjorde att vi får följa mer av Aprils första dagar med leukemi vilket känns viktigt och bra. Det blir mer äkta än att vi bara får se kemo, inget hår och sen friskt (typ). Så bra gjort.

Nu i det andra avsnittet fick vi även se några nya karaktärer. Dels en liten glimt av Scott Michael Fosters karaktär Leo som vi nog kommer få se mer av. Men även Aprils nya chef och Dominics rumskompis samt Brennas kompisar/killar/ovänner. Mycket folk!

Den enda kritiken jag har mot serien är att den nog kan bli lite spretigt. Det finns lite för mycket att berätta. När alla i Aprils familj har en egen historia som vi får följa samtidigt som vi får följa April, på jobbet, med sin sjukdom, med sin kompis, med sin kille och den här tjejen som tydligen är hennes halvsyster. Inte så att det blir rörigt utan mer att det vore trevligt om de fokuserade på kvalité på några ställen.

1 kommentar:

.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...