lördag 10 maj 2014

Uppdatering från Seriesoffan

Nu börjar det hända grejen på andra sidan Atlanten och vi bombarderas med nyheter om förnyade, upplockade och nedlagda Tv-serier. Mycket i detta inlägget kommer kretsa kring det men vi har även lite andra saker att bjuda på. Ett sommarjobb till exempel!

ABC håller på att göra sig av med hela sitt komedisegment. Denna veckan så har Trophy Wife, Mixology, Suburgatory och Super Fun Night blivit nedlagda. Trophy Wife slutade vi kolla på efter några avsnitt i höstas och Mixology skulle vi precis skriva ett inlägg om att vi inte kollar på mer. Som jag skrivit om  innan så gör det inte så mycket att Super Fun Night läggs ner men jag gillar Suburgatory. Fast denna nuvarande säsongen inte har varit så bra är det en serie vars upplägg jag gillar. Men det är kanske inte en jättestor förlust, det finns bättre serier där ute!

ABC har inte bara lagt ner serier, de har också förnyat. En komedi de faktiskt har förnyat är Modern Family! Bland dem andra serierna finner vi Castle som blivit förnyad för en sjunde (vad tiden går!) säsong. Mycket, mycket roligt! Även Grey's Anatomy (som dock känts klar sedan länge eftersom skådespelarna förnyat sina kontrakt), Scandal, Revenge, Once Upon a Time och Resurrection.

I torsdags skrev vi att Hart of Dixie blivit förnyad dok har CW lagt ner The Carrie Diaries. Helt väntat eftersom siffrorna varit dåliga och den andra säsongen ingen höjdare, jag har inte ens kollat klart på den.

Det har kommit en trailer för andra säsongen av Graceland! Serien är ett helt fantastiskt substitut för min stora Burn Notice-abstinens. Hoppas säsong två blir lika spännande och bra som säsong 1, kanske har skådespelarna hoppas upp ett snäpp på kvalitetsstegen. Om så är serien en ritkigt fullträff. Den 12 juni kan vi se serien här i Sverige.


Andra korta nyheter:
  • Även Children's Hospital har fått en till säsongen
  • Veronica Mars-spinoffen om Ryan Hansen kommer att komma till Cws motsvarighet till SVT Play
  • Veep och Silicon Valley har blivit förnyade av HBO. Jippi på den första och antagligen jippi på den andra fast vi inte kollat in den än. Men att den får en ny säsong ger oss ett incitament till.
  • Vi har slutat kolla på Friends with better lives, den höll inte ens två avsnitt.
Sök Sveriges slappaste sommarjobb! Jag surfade lite på Blocker och ramlade över en annons från TV.nu om att blir dras tyckare i sommar. Tre veckors tyckande, skrivande och listandes. Det låter ju helt perfekt för oss. Men eftersom vi inte kommer befinna i Sverige hela tiden så fungerar det inte. Men något av er borde väl kunna och vilka söka! DO IT!!! Läs mer om grejen här.

Sist kan vi nog alla enas kring denna gif.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...