onsdag 28 maj 2014

True Detectives andra säsong

Det har ju i princip varit klart med en ny säsong av True Detective sedan länge. Eller det har åtminstone alla förutsatt, men tydligen är det föst nu som det har blivit mer eller mindre officiellt om än inte helt klart, eller nått.

Jag bygger allt det här på den här artikeln.

Nåväl, det verkar åtminstone som om det blir en andra säsong och precis som vi skrift tidigare så blir det inte en återkomst till Louisiana och Rust och Marty. Istället verkar serien flytta västerut, till Kalifornien. Inte Los Angelse utan någon annan mindre känd del av Kalifornien. Jag hoppas på
kusten runt Monterey vid Pacific Highway mellan LA och San Fransisco. Det vore härligt, då kommer vi bjudas på vackra vyer. Skogarna norr om San Fransisco med redwood-träd vore ju också coolt. Vi får la se.

Tydligen har Brad Pitt diskuterats som potentiell huvudrollsinnehavare. Det vore såklart underbart. Det verkar också bli tre huvudroller varav en kanske blir en kvinna. Jag hoppas på en något mindre underlig konstellation och lite mer goa tider. Det borde gå att vara nyskapande utan att rollfigurerna behöver sväva runt bland stjärnorna.

Jaja, en ny säsong lär det bli i alla fall och förhoppningsvis blir det ett lite mindre antiklimatiskt slut än i den första.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...