söndag 4 maj 2014

#Tele2starcasting

Som ni kanske märkt vid detta laget har vi startat ett samarbete med Tele2 som kommer pågå här under våren och början av sommaren. En del i samarbetet var att åka till Oslo som korrespondenter, något som ni nog har läst tillräckligt om :) Nästa del är att vi kommer vara jurymedlemmar i en tävling som Tele2 just har.

Tävlingen heter Starcasting och går ut på att tolka en serie från HBO. Fotot ska sedan laddas upp antingen via instagram och taggas med #tele2starcasting eller via hemsidan. Sen gäller det att få många som gillar ens bild och sen kommer vi in i gamet. Bland toppbidragen kommer vi välja ut vinnaren. Det är alltså dags att börja fjäska :) Läs mer om oss som jury här.

Den som vinner hela klabbet får en resa till Hollywood och får ta med en kompis. Ända sedan Olso går vi runt med drömmen att juryn också måste följa med på denna resan. Det behövs ju guider eller hur? Vi kan ta dem med på en tur om Entourage. Inte nog med resan så får vinnaren även en telefon med abonnemang (samma telefon som vi båda fick, rent subjektivt kan säga att den är jättebra), en tablet och sex månaders HBO Nordic. Om sex månader har vi hunnit se den tredje säsongen av Newsroom, värt bara det.

Upp till tionde plats får en pris så det finns inget att förlora. Ge er in i tävlingen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...