fredag 30 maj 2014

Sommar med Seriesoffan 2014

Sommaren brukar var döden för alla oss serietittare då vädret gör att varken vi eller ni känner för att titta på en dataskärm på kvällarna. Det brukar också vara så att serieutbudet är lite skralt, så även iår. Men det finns guldkorn. Här kommer en fingervisning om de serien vi ska kolla på i sommaren, och således de serierna som ni kommer att få läsa om här på bloggen.

  • The Newsroom drar igång sin sista säsong. Hur ska upplägget vara under denna säsongen, avslutar de med flaggan i topp?
  • Rizzoli & Isles startar sin femte säsong. Hur ska allt bli?
  • Royal Pains sin sjätte.
  • Graceland som jag, Annie, började kolla på förra sommaren startar sin andra säsong. Det ska bli spännande att se hur de klara av att göra en andra säsong, kommer det hålla!?
  • Covert Affaris kör igång med en femte säsong. Yay!
  • Friday Night Dinner som verkar börja sända sin tredje säsong i juni. Vi ska få se ett giftemål!

Vi ska också avsluta säsongerna för Game of Thrones, Veep och Silicon Valley. Sen fortsätter vi kolla på The West Wing, The Office (kommer inlägg om det imorn!), House of Lies (inlägg kommer nästa vecka!) och Alpha House. Och ni vet hur det är. När seriehjärnan fått vila ett litet tag så kryper längtan efter ett seriemaraton upp. Och kanske kommer det blir lite svensk TV här på bloggen när vi åker hem till föräldrarnas mer traditionella tittande.

Det kommer bli en bra sommar! Är det någon sommarserie som ni tycker vi ska kolla in, skriv en kommentar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...